Skotské whisky do 10000Kč

V této kategorii naleznete skotské whisky do 10000Kč.

Počet výsledků: 488

Royal Salute 21 Years Old byla vytvořená na počest korunovace královny Alžběty II v roce 1953.

Dimple Whisky má pověst neobyčejně kvalitní skotské po celém světě.

BLUE LABEL je vrcholný dílem z produkce Johnnieho Walkera – je ztělesněním dokonalé míchané whisky.

Na lahvi personalizovaná etiketa, uvnitř famózní whisky. 18letá Gold Label Reserve je mistrnou směsí 15 zralých skotských z celé země. Darujte tekuté zlato.

Štědrá whisky lahvovaná v síle 54,2%! Snoubící se aroma kouře se sladkými bonbóny, ořechy a kůži.

Nakouřený základ, rašelina, medicínské tóny a jemné aroma sherry, citronu a medu. Dvanáctiletá skotská whisky Bowmore je legenda. Přesvědčte se sami.

Bowmore Legend je jedna z nejlepších a nejoblíbenějších whisek Bowmore, která navíc nachází velké pochopení u porotců na různých mezinárodních...

Single malt whisky z nejlepšího sladového ječmene, který se pěstuje na vysočině.

Glenfiddich 12y. Jasná vůně ovoce, hlavně hrušek. Chuť přechází do sladkých tónů mléčných bonbónů, smetany a sladu. Prostě samé dobré věci.

Glenfiddich 15 je nádherná whisky plná rozinek, čokolády, přezrálého ovoce a medové sladkosti.

Plnoletá nádhera ze skotské palírny Glenfiddich zrála v kombinaci speciálně vybraných sudů po bourbonu a po sherry Oloroso.

Seznamte se s vikinskou whisky plnou vůní sherry a kouře, s chutí citrusů, vanilky, pepře, rašeliny a dlouhým bylinkovým závěrem. Highland Park 10y. Skål!

Sladká, slaná, hutná a divoká, s výrazným rašelinovým charakterem. Taková je tahle legendární 16letá whisky z ostrova Islay. Ochutnejte drsné Skotsko.

Nalijte si do sklenky kus drsného a rašelinného ostrova Islay. Single malt whisky Laphroaig 10y je klasika, kterou je povinnost ochutnat. Staňte se součástí kultu Laphroaig.

Rašelinová vůně, náznak kokosu a banánu.

Whisky Talisker 10y 0,7l dostala od Jima Murrayho 95 bodů ze 100. Užijte si parádní single malt whisky, která získala více než 6 zlatých medailí

Dopřejte si prvotřídní skotskou single malt whisky, která je uznávaná po celém světě. Vychutnejte si Glenlivet 15y 40% s její plnou a bohatou chutí.

Ballantines Finest je komplexní, kultivovaná a elegantní míchaná skotská whisky s chutí moderního stylu.

Předpis pro sedmnáctiletou Ballantine’s 17 Years Old pochází z doby před více než 75 lety a od prvního vyrobení se podstatně nezměnil.

Nároční znalci považují Ballantines 21 Years Old za nejlepší premiovou skotskou whisky.

Legendární whisky. Dokonale vyvážená směs zralých skotských whisky, z nichž nejmladší zrála 25 let. Ochutnejte originální recepturu, která už v roce 1909 dobyla svět.